Luizenmoeders

Van luizen wordt niemand vrolijk…
De luizenmoeders komen na iedere vakantie in actie om alle leerlingen te controleren op luizen. Op de kalender wordt dit aangegeven. Zo worden de leerlingen regelmatig gecontroleerd.
Als er luizen geconstateerd worden bij uw kind, wordt u gebeld door de coördinator van de luizenwerkgroep, zodat u uw kind dezelfde dag nog kunt behandelen met een speciale shampoo. Enige tijd later wordt er een extra controle uitgevoerd in de groepen waar luizen zijn geconstateerd.

Ontdekt u zelf luizen bij uw kind(eren)? Geef dit dan door aan de leerkracht van uw zoon/dochter.

De contactpersoon van de luizencontrole is mw. Van Driel, Meindert Hobbemastraat 19 in Rijssen. Haar telefoonnummer is: 0548-789960.

Indien wenselijk kan zij ook tips/adviezen geven over de beste behandeling.

Bekijk onze foto's

van de bijzondere momenten